De online makelaar is niet meer weg te denken: ontdek de voordelen

De vastgoedwereld is in de afgelopen jaren razendsnel verandert. Waar je vroeger de makelaar op de hoek moest uitnodigen om je huis te verkopen, biedt de online makelaar nu een modern, efficiënt en kostenbesparend alternatief. Zelfverkopen.nl staat al sinds 2009 aan de voorhoede van deze verandering. In eerste instantie met argusogen bekeken. Inmiddels niet meer weg te denken.

Waarom kiezen voor een online makelaar zoals Zelfverkopen.nl?

Online makelaars zoals Zelfverkopen.nl hebben de vastgoedmarkt veranderd. Zelfverkopen.nl gelooft heilig in de mondigheid van de hedendaagse consument. En daarmee kun je als consument behoorlijk wat geld besparen. Enerzijds door een laag tarief te betalen, maar anderzijds door als huiseigenaar controle te hebben over jouw verkoopproces. Doordat je zelf de bezichtigingen begeleidt krijgt een potentiële koper zoveel meer informatie en enthousiasme over jouw woning en de omgeving mee. Dat doet geen enkele makelaar de huiseigenaar na. Het is logisch dat dat ook merkbaar is in het verkoopresultaat.

Deskundig advies en begeleiding: just one click away!

En terwijl jij je op de bezichtigingen stort, staat Zelfverkopen.nl voor je klaar met deskundig advies en begeleiding. Want dat is wat je nodig hebt: hulp bij de inhoudelijke zaken, een advertentie op Funda en iemand die een prachtige fotoreportage van jouw woning maakt. Of het nu gaat over het vraagprijsadvies, de onderhandelingen of de koopakte, je bent verzekerd van professionele ondersteuning van een NVM-makelaar.

De voordelen van Zelfverkopen.nl ten opzichte van traditionele makelaars

  1. Kostenbesparing. Geen hoge makelaarscourtage, maar een vast laag tarief.
  2. Controle over het verkoopproces. Van het inplannen van bezichtigingen buiten kantoortijden tot jouw eigen enthousiaste en inhoudelijke verkoopverhaal.
  3. Transparantie. Geen verborgen kosten of verrassingen. Er worden geen opstartkosten, intrekkingskosten of andere kosten achteraf in rekening gebracht. De dienstverlening is helder en transparant.
  4. Hoge verkoopopbrengst. Jouw kennis, enthousiasme en gastvrijheid zijn aanstekelijk. Logisch dat dat zeer enthousiaste kopers oplevert. 
  5. Deskundig advies. Doordat Zelfverkopen.nl een online NVM-makelaar is, staat er altijd een team van experts klaar om je te ondersteunen.

Conclusie

De online makelaar is niet meer weg te denken uit de vastgoedmarkt. Het geeft de woningverkoper controle over het verkoopproces waarmee hij/zij ook nog eens duizenden euro’s bespaart. Zelfverkopen.nl biedt zo een modern en interessant alternatief voor iedereen die zijn huis wil verkopen.

https://www.zelfverkopen.nl