Bronzen zwangerschapsbeeldje als tastbare herinnering

Jij wordt straks mama, gefeliciteerd. Elke zwangerschap is uniek, elk kind een wonder en daarom is een tastbare herinnering aan die bijzondere periode in jouw leven zeker iets wat generaties lang zal gekoesterd worden. Foto’s zijn mooi, maar een 3D beeld overtreft zelfs de mooiste prent.

Technologie ontmoet kunst

Het brons zwangerschapsbeeldje wat wij bij MijnBabyBuikje van jou en je ongeboren kindje kunnen maken, is een voorbeeld van wat 3D technologie en het eeuwenoude ambachtelijk gieten van bronzen beelden kunnen verwezenlijken met elkaar. Van een digitaal beeld van jouw lichaam wordt een mal gemaakt die vervolgens naar een deskundige bronsgieter gaat. Dat uiterst precieze beeld van jezelf op dat ene moment in je zwangerschap vervaardigd met kwaliteitsbrons zorgt voor een prachtig en ontroerend resultaat.

Professioneel en veilig

Hoe we precies te werk gaan? Nadat jij een afspraak met ons hebt gemaakt, kom je langs bij MijnBabyBuikje in Zaandam, Breda, Amersfoort of Weert. Vier centrale locaties die voor iedereen makkelijk te bereiken zijn. Ons team bestaat uit twaalf vrouwen die allemaal moeder zijn en die dus perfect weten welke poses voor jou het aangenaamst zijn en hoe jij je als aanstaande moeder voelt. Zij maken van het poseren dan ook een ontspannen gebeurtenis. Er worden door onze 3D camera maar liefst 30 beelden per seconde van je gemaakt of zo’n 2.200 binnen de twee minuten. Een snelle en kwalitatief hoogstaande scan dus en dat allemaal volkomen veilig voor jou en je baby aangezien de techniek van een gewone fotocamera wordt gebruikt.

Kies het juiste moment

Elke fase in een zwangerschap is mooi, maar voor een brons zwangerschapsbeeldje adviseren we je als moeder in spe om tussen de 32 en 37 weken zwangerschap naar ons toe te komen. Uit ervaring weten we namelijk dat het eindresultaat dan straks het allermooist is. Ben je zwanger van een meerling, dan kom je best ten laatste in je 32ste zwangerschapsweek langs. Ben je al verder? Dan ben je ook nog van harte welkom uiteraard. En, breng gerust iemand mee als je je daar beter bij voelt.

SNEL RESULTAAT

Omdat het beeldje met uiterste precieze voor je wordt gemaakt, moet je na het poseren rekenen op zo’n 12 tot 16 weken eer jouw persoonlijke bronzen zwangerschapsbeeldje bij je thuis zal worden bezorgd. Maar, om alvast een preview van het eindresultaat te zien, hoef jij absoluut zolang niet te wachten. Meteen na het maken van de foto’s kan je immers bij MijnBabyBuikje al op de computer bekijken hoe jouw beeldje er straks uit zal zien. Een tastbare herinnering voor 100% identiek aan je eigen, zwangere lichaam.